page_banner

2023 Úspěšně se konala druhá konference o inovaci a vývoji automobilového průmyslu s permanentními magnety v Číně (Ganzhou)

Čína vzácné zlaté údolí, linka motoru s permanentním magnetem. Od 18. do 20. srpna 2023 se v Ganzhou v provincii Ťiang-si úspěšně konala druhá čínská (Ganzhou) konference o inovaci a vývoji automobilového průmyslu s permanentním magnetem. Konferenci spolusponzorují Čínská společnost elektrotechnického inženýrství, Provinční asociace pro vědu a techniku ​​Ťiang-si, Městská lidová vláda Ganzhou, Výzkumný institut inovací Ganjiang Čínské akademie věd, China Rare Earth Group Co., LTD a Jiangxi University of Science a technologie. Wang Qiuliang, akademik Čínské akademie věd a výzkumný pracovník Ústavu elektrotechniky Čínské akademie věd, Jia Limin, místopředseda Čínské společnosti elektrotechnického inženýrství a hlavní profesor Státní klíčové laboratoře kontroly železničního tranzitu a bezpečnosti v Pekingu Univerzita Jiaotong, Li Yongdong, profesor katedry elektrických strojů univerzity Tsinghua a zahraniční akademik Ruské akademie přírodních věd, byli pozváni, aby se zúčastnili konference a přednesli hlavní zprávy. Pan Xia Wenyong, viceguvernér provinční vlády Ťiang-si, pan Zeng Ping, stranický tajemník provinčního sdružení pro vědu a technologii Ťiang-si, pan Qi Tao, tajemník strany a prezident Ganjiang Institute of Innovation, Čínská akademie věd, pan. Li Kejian, zástupce tajemníka strany a starosta města Ganzhou, pan Xie Zhihong, člen stálého výboru a viceprezident China Rare Earth Group Co., LTD., pan Gong Yaoteng, člen stálého výboru a viceprezident Jiangxi University of Science a technologie a pan Tang Yunzhi, člen stálého výboru a viceprezident Jiangxi University of Science and Technology, se konference zúčastnil. Projevy přednesli místopředseda Jia Limin, viceguvernér Xia Wenyong a starosta Li Kejian.

S cílem podpořit inovace a rozvoj průmyslu motorů s permanentními magnety, vytvořit platformu pro výměnu a spolupráci, inovace a vývoj a podpořit technologické inovace a průmyslovou modernizaci čínského průmyslu motorů s permanentními magnety organizátoři fóra pečlivě zorganizovali a naplánovali tři vysoce kvalitní podmístní aktivity. 18. odpoledne uspořádal Ganjiang Innovation Research Institute Čínské akademie věd špičkové fórum o motorech s permanentními magnety. Skupina China Rare Earth Group uspořádala sympozium o vývoji průmyslu výroby motorů s permanentními magnety ze vzácných zemin a Jiangxi University of Science and Technology uspořádala seminář o integraci vědy, vzdělávání a výroby pro školení talentů na vysoké úrovni v elektrotechnice. Očekává se, že prostřednictvím výměnných a diskusních aktivit na vysoké úrovni pomůže praktikům v oboru motorů s permanentními magnety v Ganzhou porozumět nejnovějšímu technologickému pokroku doma i v zahraničí, najít své vlastní problémy a mezery ve srovnání s vysoce kvalitními podniky doma i v zahraničí, učit se od úspěšné zkušenosti, učit se jeden od druhého, dále optimalizovat design na nejvyšší úrovni, jasné umístění vývoje a zvyšovat průmyslové technologické výhody a konkurenceschopnost produktů.


Čas odeslání: 30. srpna 2023